Bolig,  Familieliv

Familie planlægnings væg

Endelig har jeg fået mit helt eget “kommando” center i køkkenet. Og det har været et ønske meget længe.

Familie planlægning

Det er som regel mig, der har styr på aftaler, fødselsdage, børnenes lægebesøg osv. Og istedet for, at alt foregår i min kalender, har vi nu fået både en måneds -og uge kalender, samtidig med, at vi har fået vores madplan op at hænge også.

Og det er en fornøjelse, at have overblik over alle aftaler, på ‘en gang, samt at få en huskeliste, hvor vi kan skrive div. ting på, som vi mangler. Istedet for den evige “vi skal lige huske at købe bagepapir”, der er snart ikke mere køkkenrulle osv.

Og så har vi endelig fået fyldt noget på den tomme væg, som indtil videre kun har haft en stikkontakt og udgangen til centralstøvsugeren.

Opslagstavlen har jeg købt i Kvickly til 149,- og træ rammerne er fra Jysk.

Uge og månedskalender har jeg lavet i Powerpoint men der findes også mange på Pinterest der kan printes gratis her.

Håber at i kan bruge ideen til, at lave jeres egen kommando central.

Kh. Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *