Familieliv,  Hverdagstips,  Økonomi

Sådan sparer du penge på børnenes efterårsgarderobe

Lige om lidt hænger sedlen i børnehaven/vuggestuen ….”Nu er det tid til termotøj, hue og vanter”.

Og nej det bliver ikke billigere af, at vente. Faktisk bliver det ofte dyrere at vente med at købe efterårstøj, til sidste øjeblik.

Termo regntøj og baby sovedragt

Her i Nordjylland har vi efterhånden mange muligheder for, at købe brugt børnetøj, andre steder end på nettet:

Ting der skal købes

Tjek dit lokalområde, for lignende butikker og evt. genbrugsforretninger, og tag en eftermiddag ud af kalenderen, til at få købt det hele.

  • Varm jakke
  • Termo tøj (eller endnu bedre, termo regntøj) For alm. termotøj er fint i tørvejr, men vi bor i Danmark og chancen for en “tør” dag i efteråret, er jo nærmest lig chancen for, at vinde 10.000 kr. på et skrabelod.
  • For børn op til 6 år, bliver der også brug for en flyverdragt.
  • Termo støvler (jeg syntes personligt, at gummistøvler med foer er de bedste) for de er vandtætte. Bilka, Føtex og Kvickly har et godt udvalg til under 300 kr.
  • Hue og vanter (helst elefanthue og nogle ordentlige vanter dvs. varme og vandafvisende).

Køber du alt dette fra nyt, skal du påregne over 1000 kr. pr. barn, men brugt kan du sagtens gøre det, for under 500 kr. pr. barn.

Overvej selv at få en stand, på et af de private loppemarkeder og få solgt ud, af det tøj og legetøj der blot ligger og fylder. Så bliver der ryddet op, du tjener lidt penge. Og andre kan spare penge på tøj til deres børn.

Jeg har en på 4 år, og jeg har max. brugt 2000 kr. på NYT tøj til hende, på de 4 år. Til den bette på 7 måneder, har jeg brugt under 500 kr. Resten har jeg købt brugt ovennævnte steder.

Jeg håber at ovennævnte tip kan bruges 🙂

Kh. Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *